c/Bilbao 212-214 08018, Barcelona -- 93 498 27 28 -- 609 32 77 56 -- colla@castellersdebarcelona.cat
Escut dels Castellers de BarcelonaCastellers de Barcelona
 Calendari »
3d9f 03/11/02
dldmdcdjdvdsdg
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Actuacions Assajos Activitats
Més d'un tipus d'event

Entitats que col·laboren amb nosaltres
Diumenge 21 de setembre del 2008
La Mercè
Hora: 12:00
Lloc: Plaça de Sant Jaume, Barcelona
Amb: Castellers de Vilafranca, Minyons de Terrassa
Castells:
    Pilar de 4 caminant
    intent desmuntat de 3 de 9 amb folre
    intent de 3 de 9 amb folre
    4 de 8
    2 de 8 amb folre
    Pilar de 5
    Pilar de 5 caminant al balcó

Mercè agredolça pels Castellers de Barcelona

Aquest diumenge ha tingut lloc a la Plaça de Sant Jaume de Barcelona la primera de les dues actuacions castelleres que es celebren en motiu de les Festes de la Mercè, i concretament ha estat la diada de colles convidades, la qual ha comptat amb la presència de les colles dels Castellers de Barcelona (com a colla local), dels Castellers de Vilafranca i dels Minyons de Terrassa.

Els Castellers de Barcelona no hem estat del tot encertats amb l'actuació plantejada ja que no s'ha pogut assolir cap dels dos castells de nou que avui la colla pensava portar a plaça, però en canvi hem pogut descarregar el primer dos de vuit amb folre de l'any.

Després d'entrar a plaça amb el pilar caminant per part de totes tres colles, els Castellers de Barcelona hem començat l'actuació amb el primer repte del dia, i aquest ha estat en forma de tres de nou amb folre. Després de desmuntar un primer peu per no tenir el castell les mides adients, a la segona el castell ha tirat amunt, aquest no ha pujat del tot bé i amb sisens col·locats hi ha hagut una forta batzegada al pis de terços i quarts i s'ha decidit desmuntar el castell.

La colla hi ha tornat de nou i aquesta vegada el castell ha pujat amunt a la primera, amb una mida no del tot correcta però sense perdre la posició, un cop s'estaven col·locant els dosos el castell ha patit una forta batzegada, la qual ha fet dubtar a la canalla i tot seguit el castell s'ha trencat.

A la segona ronda, la colla ha apostat per assegurar un castell de vuit i aquest ha estat el quatre de vuit, castell que no ha estat dels més ben executats de la colla al llarg de l'any però que no ha comportat cap problema a la colla per a poder-lo descarregar.

Per acabar les rondes de castells, la colla ha pujat al nivell i ha intentat el dos de vuit amb folre, castell que aquest any havíem carregat en una ocasió, i en una altra, fa poc més d'una setmana havia quedat en intent desmuntat. Avui ha estat la bona i la colla ha descarregat el castell amb força soltura i sense passar per cap moment per problemes de consideració.

Pel que fa a la ronda de pilars un de cinc i un de cinc caminant cap al balcó de l'Ajuntament on l'enxaneta i aixecador han estat alçats cap a ell i han rebut els honors de les autoritats.

Pel que fa a les altres colles, els Minyons de Terrassa, fidels com sempre a aquesta plaça, no ho han estat menys en aquesta ocasió i han descarregat el tres de nou amb folre, a continuació un intent de cinc de nou amb folre, el qual li ha faltat molt poc per a poder-se carregar, després han descarregat el quatre de vuit amb el pilar, han carregat el quatre de nou amb folre i s'han acomiadant amb un pilar de sis.

Els Castellers de Vilafranca han ofert una bona actuació amb castells en vistes al concurs de Tarragona, tot descarregant el quatre de nou amb folre, el tres de nou amb folre, el quatre de vuit amb el pilar, el pilar de set amb folre i sis pilars de quatre simultanis.

-Més informació.

 
4 de 8
4 de 8
2 de 8 f
2 de 8 f
Com arribar-hi en transport públic:
Autobusos: 14, 17, 19, 40, 45, 59, 91, 120
Metros/Tramvies/Trens: Jaume I (L4)

© 2024 Castellers de Barcelona