c/Bilbao 212-214 08018, Barcelona -- 93 498 27 28 -- 609 32 77 56 -- colla@castellersdebarcelona.cat
Escut dels Castellers de BarcelonaCastellers de Barcelona
 Calendari » Actuacions realitzades »
4d9f 24/09/99
dldmdcdjdvdsdg
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Actuacions Assajos Activitats
Més d'un tipus d'event

Entitats que col·laboren amb nosaltres
Diumenge 12 d'octubre del 2008
Actuació a Les Corts
Hora: 12:00
Lloc: Plaça Comas, Barcelona
Amb: Castellers d'Esparreguera, Sagals d'Osona
Castells:
    3 de 8
    2 de 8 amb folre
    4 de 8
    Pilar de 6 carregat
    Pilar de 4 al balcó

A les Corts, millor actuació de la temporada

La colla dels Castellers de Barcelona ha participat aquest diumenge a la Festa Major de Les Corts, un dels barris de la ciutat de Barcelona en què tradicionalment hi actua la colla barcelonina. La plaça que acull l'actuació és la de Comas,la qual és una de les places de Barcelona en què s'han vist castells de nou. Les colles que han actuat al costat dels locals han estat els Castellers d'Esparreguera i els Sagals d'Osona.

I el resultat ha estat positiu ja que s'ha realitzat la millor actuació de la temporada.

La colla, ha optat per començar l'actuació amb el tres de vuit, castell que ha presentat canvi en el pis de segons, amb el seu primer castell de vuit com a segon, concretament a la rengla de l'esquerra. El castell que ha tirat amunt al segon peu, ha presentat bones mides en tot moment i s'ha pogut carregar i descarregar sense gens de complicacions tot i el debut al pis de segons, sent el dotze descarregat d'aquesta temporada.

A la segona ronda ha arribat el plat fort, dins de les rondes de castells, de l'actuació ja que la colla ha portat a plaça el dos de vuit amb folre, castell que ha comptat amb la col·laboració del públic i de les dues colles convidades. De nou el castell ha pujat amunt al segon peu, tot i que no estava del tot alineat el castell. El castell s'ha bastit amb serenor i confiança fins a carregar el castell, a la descarregada, tot i que el troc s'ha mostrat ferm, al folre han aparegut alguns problemes els quals s'han solventat amb tranquil·litat, amb el que ha fet que el castell és descarregués, convertint-se en el quart dos de vuit amb folre de la temporada i igualant, quan encara queden actuacions importants, el registre de la temporada passada amb aquest castell.

Per a finalitzar l'actuació pel que fa als castells, la colla ha portat a plaça el quatre de vuit. Aquest si que ha tirat amunt a la primera i ha estat un castell molt plàcid per la colla ja que en cap moment s'ha pogut observar que el castell pogués perillar, en aquest cas el tretze descarregat de la temporada.

Després de fer les tres rondes la colla havia igualat la seva millor actuació de la temporada, però faltava la cirereta pel que fa a la ronda de pilars, i així ha estat ja que la colla ha carregat el pilar de sis, castell que la colla no assolia des de l'any 2001, i el qual mai s'ha descarregat. El pilar ha presentat bones maneres des d'un bon principi però en el moment crucial de la motxilla de l'enxaneta hi ha hagut més moviment del previst però s'ha pogut parar bé i l'espadat s'ha carregat, quan l'enxaneta iniciava el descens el pilar s'havia deformat massa i s'ha acabat trencant. Tot i que hi havia molta confiança en descarregar el pilar ja que a l'assaig se n'han fet molts de cinc net sencer, els nervis del primer, la pressió, ... ha fet que sols és pogués carregar, però igualment ha estat la millor actuació de la colla aquesta temporada.

-Més informació.

 
3 de 8
3 de 8
2 de 8 f
2 de 8 f
4 de 8
4 de 8
Pilar de 6 carregat
Pilar de 6 carregat
Com arribar-hi en transport públic:
Metros/Tramvies/Trens: Les Corts (L3)

© 2022 Castellers de Barcelona