c/Bilbao 212-214 08018, Barcelona -- 93 498 27 28 -- 609 32 77 56 -- colla@castellersdebarcelona.cat
Escut dels Castellers de BarcelonaCastellers de Barcelona
 Calendari » Actuacions realitzades »
5d8 21/09/03
dldmdcdjdvdsdg
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Actuacions Assajos Activitats
Més d'un tipus d'event

Entitats que col·laboren amb nosaltres
Diumenge 5 d'octubre del 2008
XXIIè Concurs de Castells
Hora: 10:00
Lloc: Plaça de toros, Tarragona
Amb: Capgrossos de Mataró, Castellers de la Vila de Gràcia, Castellers de Lleida, Castellers de Sabadell, Castellers de Sants, Castellers de Terrasa, Castellers de Vilafranca, Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau, Colla Jove dels Xiquets de Tarragona, Colla Joves Xiquets de Valls, Colla Vella dels Xiquets de Valls, Marrecs de Salt, Nens del Vendrell, Sagals d'Osona, Xicots de Vilafranca, Xiquets de Tarragona, Xiquets del Serrallo
Castells:
    3 de 8
    2 de 8 amb folre
    intent desmuntat de 4 de 9 amb folre
    4 de 8
    Pilar de 5

Sense castell de nou, tripleta de vuit

La colla dels Castellers de Barcelona ha participat aquest diumenge a la 22a edició del Concurs de Castellers de Tarragona, cita bianual a la qual la colla barcelonina hi ha participat en totes les edicions des de què la colla es va fundar l'any 1969.

La colla, que actuava en la segona ronda conjunta de cada ronda, ha optat per començar l'actuació assegurant dos castells, i el primer ha estat el tres de vuit, castell que ha pujat amunt a la primera amb molts bones mides, les quals no s'han perdut en tot moment, i el gran treball de tot el conjunt del castell: pinya, tronc i pom de dalt, ha fet que el castell es completés sense cap ensurt, començant l'actuació amb bon peu.

A la segona ronda la colla ha pujat el llistó portant a plaça el dos de vuit amb folre, castell de nou ha pujat a la primera i que tot i que el folre no ha acabat d'estar bé en cap moment, el tronc ha mantingut la posició en tot moment i el castell s'ha descarregat sense problemes.

L'hora de la veritat ha arribat a la tercera ronda quan la colla s'ha decidit a atacar un castell de nou, i després de provar el tres de nou amb folre per la Mercè, els darrers assaigs han fet que el castell triat per a assolir de nou la categoria de nou fos el quatre de nou amb folre. Després de desmuntar un primer peu per problemes al pis de segons, a la segona ha estat la bona i el castell ha tirat amunt pis a pis sense deformar-se en cap moment, tot just quan s'anaven a col·locar els dosos l'aixecadora ha tirat aval i el castell ha quedat en intent desmuntant. Ha estat una veritable llàstima perquè l'intent pujava molt fer i es veia amb moltes possibilitats d'assolir-lo completament.

El poc temps que hi ha hagut entre la tercera ronda i la quarta ha comportat que la colla renunciés a actuar en aquesta, i el darrer castell s'ha fet en la cinquena i darrera ronda, en aquest el quatre se li ha tret un pis i s'ha fet de vuit, el castell ha pujat a la primera i potser per que no estava bé de mides, pel cansament, per la desil·lusió el castell no ha estat del tot parat encara que no s'ha hagut de patir pel seu assoliment en cap moment.

Per acabar, pilar de cinc de comiat.

En resum, segona tripleta de vuit de la temporada tot i que amb el mal sabor de boca de l'intent desmuntat de quatre de nou amb folre ja que tenia molt bona pinta i la colla havia lluitat molt per poder-lo portar a plaça a Tarragona.

-Més informació.

 
3 de 8
3 de 8
2 de 8 f
2 de 8 f
4 de 8
4 de 8

© 2022 Castellers de Barcelona