c/Bilbao 212-214 08018, Barcelona -- 93 498 27 28 -- 609 32 77 56 -- colla@castellersdebarcelona.cat
Escut dels Castellers de BarcelonaCastellers de Barcelona
 Calendari » Actuacions realitzades »
2d8f 24/09/95
dldmdcdjdvdsdg
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Actuacions Assajos Activitats
Més d'un tipus d'event

Entitats que col·laboren amb nosaltres
Dijous 11 de setembre del 2008
Actuació a Badalona
Hora: 12:30
Lloc: Plaça de la Plana, Badalona
Amb: Castellers de Badalona, Castellers de la Vila de Gràcia
Castells:
    2 pilars de 4
    3 de 8
    intent desmuntat de 2 de 8 amb folre
    4 de 8 carregat
    4 de 7 amb el pilar
    Pilar de 5

Ensopegada a deu dies de la Mercè

Els Castellers de Barcelona hem actuat en motiu de la Diada Nacional de Catalunya a la Plaça de la Plana de Badalona, en una actuació commemorativa de la mateixa, juntament amb la colla local, els Castellers de Badalona, i també amb la participació dels Castellers de la Vila de Gràcia.

Abans de la mateixa, a primera hora del matí la colla ha realitzat la tradicional ofrena floral al monument de Rafael de Casanova, col·locant-hi l'ofrena tot just dalt del monument, i després d'haver-hi alçat un pilar de cinc enfront del mateix.

L'actuació no ha satisfet a la colla ja que no s'han complert els objectius que es portaven en aquesta actuació. Després d'iniciar l'actuació amb pilars de quatre per part de totes tres colles, en el cas dels de Barcelona concretament dos, a la primera ronda hem portat a plaça el tres de vuit, el qual ha pujat a la primera, un pèl mogut en tot moment però el castell s'ha pogut carregar amb suficiència però a la descarregada s'ha hagut de treballar una mica més del compte, principalment a la rengla esquerra del castell. Aquest era el primer tres de vuit descarregat per la colla després de la tornada de vacances.

A la segona ronda ha estat moment del plat fort de l'actuació, l'intent de dos de vuit amb folre, castell que la colla ja havia carregat abans de vacances a l'actuació del barri del Raval, i que es volia descarregar abans de la Mercè. El castell ha tirat amunt a la primera amb una forta convicció tant del folre com del tronc, però quan ja feia els passos l'aixecadora per col·locar-se al seu lloc, no ho ha vist clar i el castell s'ha hagut de desmuntar.

A la repetició, la colla s'ha decidit per aixecar el quatre de vuit, castell que també ha estat alçat a la primera, tot i algun desajust en les mides del castell, castell que ha estat alçat amb un ritme molt lent degut al debut d'una petita aixecadora. Després de carregar el castell, a la baixada de la canalla aquesta s'ha emportat als dosos i el castell s'ha acabat trencant, el qual ja estava força debilitat.

Per a acabar les rondes de castells la colla ha rebaixat el nivell per les baixes ocasionades al castell anterior, i el castell triat ha estat el quatre de set amb el pilar, el qual s'ha assolit sense cap mena de complicacions.

A la ronda de pilars, un de cinc per acomiadar l'actuació.

Pel que fa a les altres colles, els Castellers de Badalona han descarregat el quatre de set, quatre de set amb el pilar, tres de set i pilar de cinc; i els Castellers de la Vila de Gràcia han descarregat el cinc de set, quatre de set, tres de set i pilar de cinc.

-Més informació.

 
3 de 8
3 de 8
4 de 8 carregat
4 de 8 carregat
4 de 7 amb el pilar
4 de 7 amb el pilar
Com arribar-hi en transport públic:
Metros/Tramvies/Trens: Badalona (R1)

© 2022 Castellers de Barcelona